Reklam bir üstdiller sınıfındandır; tıpkı müzik, matematik ve kimya gibi. Gösterileni bir anlam göstergesi tarafından oluşturulmuş bir sistemdir. /Kemal ÇİFÇİ

OSMANLI PADİŞAHLARI ve TÜRKİYE^NİN TARİHİ YERLERİ

Osmanlı Padişahları Serisinden ve  Türkiye Tarihi Mekanlarından Örnekler   Özel bir müşterimiz için tasarladığımız işler asit indirme tekniği uygulanarak teslim edilmiştir.


Kanuni Sultan Süleyman (6 Kasım 1494 Trabzon-7 Eylül 1566, Zigetvar, Macaristan)

Yavuz Sultan Selim (10 Ekim 1470, Amasya-22 Eylül 1520, Çorlu) 

Dördüncü Murat (26 Temmuz 1612, İstanbul-8 Şubat 1640, İstanbul) 

II. Abdülhamit (22 Eylül 1842, Topkapı Sarayı, İstanbul-10 Şubat 1918, Beylerbeyi, İstanbul) 

VI. Mehmed ya da Sultan Vahideddin (14 Ocak 1861, İstanbul-16 Mayıs 1926, Sanremo, İtalya)  

 

TÜRKİYE^NİN TARİHİ YERLERİ 

İllüstrasyon Çizim ve Tasarım Hizmeti Siz İllüstrasyon hayalinizi anlatın biz tasarımını yapalım, Her türlü kapak, afiş, tanıtım kataloğu, değerli kağıt, 3D Animasyon, kurumsal karakter, Çocuk kitapları, hikaye resimleme, Gerçekçi tarzda yapılabilecek ürün illüstrasyonları ,Boyama kitabı iç sayfa siyah-beyaz çizimleri,Asit indirme için oluşturulabilecek kompozisyon çizimleri, Bilimsel ve Teknik İllüstrasyonlar, Yayın İllüstrasyonları,Reklam İllüstrasyonları, Bu çalışmalar bir kamu kurumuna asit indirme tekniği ile baskı için yapılmıştır. 


Selimiye Camii 

Selimiye Cami, Edirne'de bulunan, Osmanlı padişahı II. Selim'in Mimar Sinan'a yaptırdığı camidir. Sinan'ın 90 yaşında yaptığı ve "ustalık eserim" dediği Selimiye Camii gerek Mimar Sinan'ın gerek Osmanlı mimarisinin en önemli yapıtlarından biridir. 

Ayasofya 


Ayasofya (Yunanca: Aγία Σοφία, tam adı: Ναός τῆς Ἁγίας τοῦ Θεοῦ Σοφίας, Latince: Sancta Sophia ya da Sancta Sapientia, İngilizce: Hagia Sophia, İstanbul'da tarihî bir müze. Bizans İmparatoru I. Jüstinyen tarafından, 532-537 yılları arasında İstanbul'un tarihi yarımadasındaki eski şehir merkezine inşa ettirilmiş bazilika planlı bir patrik katedrali olup, 1453 yılında İstanbul'un Osmanlılar tarafından alınmasından sonra, Fatih Sultan Mehmet tarafından camiye dönüştürülmüştür. 1935 yılından beri ise müze olarak hizmet vermektedir. Ayasofya, mimari bakımdan, bazilika planı ile merkezî planı birleştiren, kubbeli bazilika tipinde bir yapı olup kubbe geçişi ve taşıyıcı sistem özellikleriyle mimarlık tarihinde önemli bir dönüm noktası olarak ele alınır. 

 

Safranbolu Evleri 


Safranbolu evleri, Karabük iline bağlı Safranbolu ilçesinde, 18. ve 19. yüzyıl Osmanlı kent dokusunun günümüze kadar korunduğu bölgenin genel adıdır. UNESCO tarafından 17.12.1994'te Dünya Kültür Mirası listesine alınmıştır. Osmanlı döneminde, Safranbolu evlerinin harcının yumurta akından yapıldığı ve çok uzun süre depreme dayandığı rivayet edilir. Bu evlerin bir depreme dayanma özelliği de toprağın dibine yapılmamasıdır. Safranbolu evleri beyaz renklidir ve bu evler birbirinin önlerini kapatmazlar. 

 

Aya Triyada Kilisesi (Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi (Kadıköy) 

 

Kız Kulesi 

Kız Kulesi, hakkında çeşitli rivayetler anlatılan, efsanelere konu olan, İstanbul Boğazı'nın Marmara Denizi'ne yakın kısmında, Salacak açıklarında yer alan küçük adacık üzerinde inşa edilmiş yapıdır.